maandag 28 april 2008

Ons 2e bezoekje met Sarita

Deze namiddag werden wij met andere koppels opgepikt door een busje om samen naar het weeshuis te rijden.

Vandaag hadden wij 2 uur de tijd om met haar wat te spelen opdat wij elkaar beter zouden leren kennen.

Het was geweldig om met Sarita bezig te zijn. Wij hebben flink gefotografeerd & gefilmd. Twee uur spelen waren zo voorbij. Wij hebben er een zeer goed gevoel bij. Met het 2e bezoek zien wij dat ons contact met Sarita nóg verbetert. Super, wij geloven er in.
Wij hebben allerlei speelgoed mee waarmee wij haar uren bezig kunnen houden. Ze bladert graag door boekjes. En haar verkenningstocht door zaken in de mond te stoppen begint stilaan.
Met het muziekdoosje kunnen wij haar wat afleiden wanneer een verzorgster even onze ruimte doorwandelt. Want ze is nogal gefixeerd op de verzorgsters die passeren.
Velen vragen zich af waarom de weeskindjes hun haar kort worden geschoren...dat zou zijn tegen de luizen.
Hier hebben jullie enkele nieuwe foto's.














12 opmerkingen:

Anoniem zei

ze lijkt al beetje meer "op haar gemakske" vind ik...???
spijtig dat jullie haar maar zo weinig kunnen zien. Ook niet echt heel eerlijk, maar ja, ,niets aan te doen veronderstel ik.

groetjes
xx
Xiebe, Timo en Caro

Anoniem zei

jaja dat komt dik in orde beiden{klara en sarita}hebben leuke bolle wangetjes op de foto's dus dat hebben ze zeker al gemeen.voortdoen en ervan genieten hoor en zo te zien mag geert ook meespelen dus alles ok grtjs liliane

Anoniem zei

Klara en Geert,
Met een kind een band opbouwen vraagt een beetje geduld,ook met eigen kind,dus het komt wel,al wat je met je hart beslist komt goed ,het ziet er een schatje uit en jullie zien er ook gelukkig uit het maakt ons zo ver van mekaar gelukkig ,we blijven duimen!!!!
Paul en Looreke en de ganse familie

Anoniem zei

Hey Klara en Geert,

Hele leuke foto's. Het doet deugd om te zien en te lezen dat het goed met jullie gaat. Jullie zullen er wel hard naar uitgekeken hebben om Sarita vandaag te zien na 2 dagen wachten. Aan de foto's te zien voelt ze zich al heel goed bij jullie. Ze heeft precies ogen te kort om alles te bekijken. Ze lijkt een pak groter dan Hannah. Bedankt voor jullie leuke kaartje. Hannah vindt de taart in het kaartje geweldig.

Veel groetjes,
Griet, Frank en Hannah

Anoniem zei

Hey hallo Klara & Geert,

In één woord: WOW, wat een wolk van een dochter :)!!! Ik ben zo blij voor jullie, allé Amber & ik zijn heel blij voor jullie. Jullie dochtertje is een bijoeke, amai. Amber haar reactie had je moeten zien... Ze is fier op jullie dochter & vind haar leuk. Ik vind dat Sarita zich al zo goed thuis lijkt te voelen bij jullie. ze kijkt jullie aan, rustig, mooi... Jullie zijn goed bezig, dat straalt van de foto's af.

Genieten!
Groetjes,
Amber & Ilse

Anoniem zei

Geert en Klara, een hele dikke proficiat met jullie prachtige dochter! Het ziet er een schatje uit en binnen een paar weken zal het waarschijnlijk al een deugenietje zijn. Geniet van deze bijzondere momenten want de tijd vliegt voorbij.
Veerle (Ericsson)

Anoniem zei

Dag Klara, Geert en Sarita,

Sarita is super, zo lief. Ik hoop dat jullie deze keer wel ons berichtje ontvangen :-) Het is zo raar om terug in België te zijn en jullie in Almaty te kunnen volgen. Hopelijk kunnen wijzelf snel terug afreizen naar Almaty, we missen onze Erlan wel. Doe ze ginds allemaal vele groetjes.
Dikke kus en nog veel succes ginds met Sarita.
Annemie, Dirk en Erlan

Anoniem zei

Klara en Geert,
Ik moet toegeven dat ik traantjes gelaten heb toen ik de foto zag waar Klara Sarita tegen haar drukt.
Eindelijk hebben jullie jullie dochter kunnen vastpakken en knuffelen!!
Je ziet op de foto's dat ze meer en meer vertrouwd geraakt met jullie.
Blijkbaar zijn de speelgoedjes een schot in de roos.
Laat de volgende foto's maar komen.
Groetjes,
Ruth

Unknown zei

Hey Klara en Geert,

Ik vind het echt super dat we jullie zo op de voet kunnen volgen. Het is grappig om op de foto's te zien hoe Sarita jullie leert kennen. Soms kijkt ze zo van, hé wat een gekke mensen ;-) Straf hé hoe ze op nog maar enkele keren jullie te zien zo op haar gemakske erbij zit. Dat komt dik in de sjakos!!

Groetjes vanuit Kortenberg

Anoniem zei

Spijtig dat jullie ze zo weinig zien,hopelijk binnekort ganse dagen samen met Sarita.
Nog veel succes en groetjes van Kristien en Kjell.
Mail:yuenwooping@hotmail.com

Anoniem zei

Prachtig , mooi, geen woorden voor. Ben superblij voor jullie.
Foto's doen mij aan Linne denken de eerste dagen, ook eerst de kat uit de boom kijken. Maar nu......stap voor stap komen jullie er wel. En zoals ik al zei, jullie gaan er evenveel plezier aan beleven als wij aan ons spook aan die oogjes te zien:-)))
Marina en co

Unknown zei

Beste Clara & Geert,

Een dikke proficiat met jullie fantische dochter. We hopen het allerbeste voor jullie daar in het verre Amamty en we zien er naar uit om jullie erg mooie dochter van dicht bij te mogen bewonderen

Good luck !

Jackeline & Pieter