donderdag 17 juli 2008

Verjaardagsfeestje

Vandaag is het de eerste verjaardag van Milan & Ilyan, de adoptiekindjes uit weeshuis 3 van Jan&Muriel en Frank&Ingrid.
Sarita vindt het leuk om de kast met de spiegel open en dicht te doen.
Sarita begint al Russisch te leren. Vandaar dat wij haar nooit verstaan;
Ondanks het vermijden van alle mogelijke afleiding wou Sarita deze namiddag niet slapen gaan. Wij merkten dat ze weer tegen haar slaap aan het vechten was. Om die reden hebben wij haar in het badje gestopt en hierna haar parkje in onze slaapkamer geplaatst. Na een kwartier was ze uiteindelijk vertrokken.
Vandaag was het kouder dan andere dagen...zo'n 30 graden. Dus tijd om buiten eens te gaan joggen. Geert is de west-kant van de stad gaan verkennen. Hier een paar kiekjes.
Feestzaal in Almaty.
Het straatbeeld in het westen van Almaty.
Een locale markt.

Wanneer je na een wandeltocht in de stad terugkeert op het appartment merk je dat je schoenen werkelijk onderaan 'zwart' zijn door het fijne stof. Dit stof komt ook terecht in je appartement als je de ramen open laat. Nu deze man zijn voeten zien er nog redelijk proper uit.Het feestje van Milan & Ilyan
Kaars uitblazen voor Ilyan
Kaars uitblazen voor Milan
Sarita op wieltjes. Kunnen wij thuis zeker gebruiken om te vermijden dat onze hond Sarita omver loopt.
Groepsfoto van de gelukkige adoptieouders in Almaty.
Etentje in het Italiaans restaurant 'Firenze'...
...absoluut aan te raden als je een baby mee hebt...want het personeel zorgt voor je baby zodat je rustig kan eten...zalig.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

spasiba Klara en Geert voor de snelle aanvulling van jullie blog! zo kunnen we vanuit het thuisfront direct meeleven met het grootse verjaardagsfeestje daar!
groetjes Th

Anoniem zei

Wij willen jullie ook een hele dikke proficiat wensen met jullie dochtertje, we vinden dat ze heel veel gelijkenissen toont met onze flinke zoon Keo die nu 3 jaar is en al 4 maanden in België! (Wij komen van Aktau!)Geniet van jullie tijd ginder want éénmaal terug in België gaat alles weer vliegensvlug!
Groetjes, De mama en papa van Keo Kortleven.