woensdag 30 juli 2008

Paspoort

Vandaag een belangrijke dag...wij hebben het paspoort van Sarita ontvangen. Vrijdag nog naar de Nederlandse ambassade en dan kunnen wij in principe al naar Belgie vertrekken met Sarita. Omwille van de volzette vluchten blijft alles ongewijzigd...7 augustus is nog steeds onze terugvlucht.

Als Sarita een badje pakt is de ganse vloer nat...nu weten wij waarom.
Ronald
2 dikke vrienden. Vandaag woog Sarita 10,2kg.
Het valt op dat Aziaten op hun hukje zitten. Sarita doet dit ook vaak. Misschien zit het in de genen.
Op het dak van Jan&Muriel hun appartement hangt al een paar weken een metalen plaat te bengelen. Als één van dees dagen die plaat naar beneden valt dan zullen er letterlijk koppen vallen.


Kom bij papa...en ze komt afgestormd.
Sarita heeft vleugeltjes.
Het paspoort...bijna alles in orde.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

dag lieve kleine Sarita,
de voorbije week mocht ik je leren kennen, hoe voorzichtig ben je toch...hoe aandachtig ook...en hoe mooi is het vertrouwen dat je in je mama en papa stelt in die immens grote ontdekkingtocht!
tot binnenkort in België, eerst nog een paar dagen reageren op jullie blog...!Th

Anoniem zei

Alle paperassen achter de rug. Nu alleen nog tijd om te genieten van jullie laatste weekje in Kazachstan. En dan... welcome home.

Veel groetjes,
Frank, Griet en Hannah

Anoniem zei

we kijken uit naar 7 augustus!!!

de buren van nr 109!!
xx

Anoniem zei

Al een hele tijd volgen we jullie verhaal hier vol ontroering en spanning. Jammer genoeg moeten we het relaas van de laatste week missen omdat we er een weekje op uit trekken. Tegen de tijd dat wij vrijdag terug zijn, zijn ook jullie, na zolang wachten, eindelijk thuis met z'n drietjes. Geniet nog van jullie laatste week ginder en alvast " een warme welkom thuis " gewenst!!
gr uit Kortrijk, Sophie en Bart