maandag 28 juli 2008

Grasgewenning

Als het paperassenwerk tussen Belgie & Kazachstan goed gaat, landen wij op 7 augustus rond 13h in Zaventem. Zekerheidshalve zijn wij vandaag naar Air Astana gewandeld aangezien wij nog wat vragen hadden over onze terugvlucht naar Belgie.

Sarita was in de voormiddag in haar nopjes. Joe de mannen!Onderweg kwamen wij mannen tegen die een excursie in de bergen gingen maken. Dit lijkt mij zeker de moeite om zelf eens te doen.
Wij merkten dat Sarita bang is van gras. Thérèse en Serena geven Sarita een gewennigscursus 'gras'.
Wij hadden gepland om vandaag naar Koktobe te gaan. Maar aangezien Sarita overdag geen slaap kon vatten zijn wij zekerheidshalve toch thuis gebleven. In de plaats zijn wij een wandelingetje gaan maken ten westen van ons appartement.
Wij zijn nog marktjes gaan bekijken...
...en wij hebben een Orthodoxe kerk bezocht


Fotokes van de dag:
Naar het toilet gaan op deze bouwwerf risky.

De trammen die hier rondrijden zijn niet in de beste staat.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha, hoe vinden jullie ze toch, die foto's ? Stel je voor dat dat overal zo zou zijn, zo een toilet...ik zou slecht af zijn want ik heb mega hoogtevrees :) Ook heel knap, dat circus, zo zie je ze hier niet meer. Dikke kus, Claudia

Anoniem zei

Tot in Zaventem dan!!!

Marina en co

Unknown zei

Hallo Klara en Geert,

wij vertrekken binnen enkele uurtjes terug naar België nog zonder onze Ian. Ik hoop dat wij snel kunnen terugkomen om hem te komen halen. Jullie zijn al zo ver! Nog enkele dagen en jullie vliegen naar huis met z'n 3. Ik wens jullie nog veel geluk en plezier met jullie Sarita, en hopelijk zien we elkaar nog eens!

groetjes
Kati en Peter