woensdag 7 mei 2008

Inspecties

Vandaag weer geen bijzonder nieuws.
Het bezoek voor deze week aan weeshuis 3 is afgelast omwille van inspectie.
Het is de eerste keer dat hier zoveel inspecties zijn in de weeshuizen.
Wij hebben onze coördinator vandaag gevraagd om ons kindje nog één keer te kunnen zien vóór wij terug naar Belgie reizen. In principe zouden wij vrijdag nog het weeshuis kunnen bezoeken. Dan wordt er geen inspectie verwacht aangezien het hier feestdag is.
Tegen deze zomer wordt verwacht dat de inspectie-boom achter de rug is zodat de Belgen opnieuw zorgenloos hun kindje dagelijks kunnen bezoeken in het weeshuis.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Klara & Geert,
We duimen met jullie mee dat jullie je kindje nog één keertje kunnen zien voor jullie tijdelijk naar huis reizen. Nadien volgt dan het definitieve weerzien!
Groetjes,
Lara, Emma, Karin & Marc

Anoniem zei

Dit is wel een echte beproeving voor jullie. Weet dat jullie binnen weken haar altijd bij jullie hebben en dan is er geen inspectie meer. Wij duimen ook mee, het kan maar helpen.

Marina en co

Anoniem zei

Hallo Klara, Geert en Sarita,

Hopelijk toch nog een leuk moment op vrijdag dat jullie dan kunnen koesteren totdat Sarita definitief jullie leven hier komt verrijken.
We duimen in ieder geval dat alles opperbest zal verlopen.
Lieve groetjes,

Helena, Geert en the kids

Anoniem zei

Hey hey,

Super om alles mee te kunnen volgen!! Ik kijk er zo hard naar uit!

Groetjes en tot zaterdag!

Barbara

Anoniem zei

Hallo Geert en Klara,

Zo te lezen zijn de inspecties in babyhuis 3 nog steeds niet achter de rug, we vinden het heel erg jammer dat jullie al weer niet naar Sartia mochten gaan, we weten hoe dat voelt, je bent tenslotte toch voor haar daar.
We duimen mee dat jullie vrijdag nog mogen gaan.

Hopelijk tot binnenkort, Frank en Ingrid

Anoniem zei

Dag Klara en Geert,

Leuk om te zien hoe jullie band al stevig is gegroeid op die korte tijd. Op de foto's zie je dat Sarita er echt van geniet. Hopelijk hoeft het nakende afscheid niet lang te duren.

Groetjes,
Liesbeth en Wim