maandag 5 mei 2008

Haar eerste schaterlachje

Zondag, hebben wij nagenoeg niets uitgestoken, lang uitgeslapen, gaan shoppen in de Duitse supermarkt en met kameraden wat staan babbelen in het shopping centre om de hoek.

Deze ochtend werden wij wakker gebeld door Hassan (tolk). "Over een 30 minuten komt het busje jullie oppikken om in het weeshuis wat handtekeningen te plaatsen." Oeps, snel de kleren aan en opfrissen!
Aangekomen werd ons gevraagd om Sarita eveneens te bezoeken in plaats van deze namiddag....Oei, hierop waren wij niet voorzien, geen speelgoed, geen pampers,...maar gelukkig wel onze camera.
Sarita was blits gekleed...in het Oranje trainingspak. Je zou durven geloven dat ze supporter is van het Nederlandse elftal.
Het was zeer leuk om eens met 4 belgische koppels en de babies samen te kunnen spelen in dezelfde speelruimte. Je merkt dat Sarita het leuk vindt om met andere babies samen te zitten.
De band tussen Sarita en ons zie je met elk bezoek groeien. En voor het eerst heeft Sarita geschaterd van het lachen...ongelofelijk fantastisch.
Hier nog een paar kiekjes van vandaag.

4 belgische koppels in dezelfde speelkamer van het weeshuis


Daar komt ze afgelopen in joggingspak.
Ze ziet er sportief uit in haar oranje pakske.



Een glimlach na het zwieren met Sarita.

Tanden onderzoeken.




Serena kan de 2 babies wel de baas


Een beetje kleren uitdoen, want met 3 truien, 2 broeken en 2 paar kousen aan is't puffen voor Sarita.


Ze komt los.


tanden onderzoeken


Super-nanny komt Sarita even halen, want het is etenstijd








Dat is ne glimlach, ze!


'Helaas pindakaas...' deze ochtend werd ons verteld dat morgen geen bezoek mogelijk is aan het weeshuis.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie foto's,spijtig dat er morgen geen bezoek,is. Ik kan niet chatten van uit de bibliotheek. Tot morgen en vele groetje aan Sarita

Anoniem zei

Wat een verschil met die eerste dagen, precies al een heel ander kind dat julie hebben. Ze lijkt erg op haar gemak nu en net of het nooit anders is geweest.

Marina en co

Anoniem zei

Beste Klara en Geert,
Proficiat met jullie dochter Sarita ! Via via hadden we al iets gehoord over jullie ervaringen. Nu we jullie blog gevonden hebben, zegt het allemaal zoveel meer. De foto's en jullie emoties vertellen dat het goed zit tussen jullie en Sarita. We hopen dat jullie ze nog veel kunnen zien in de dagen die nog resten, geniet ervan en we duimen dat jullie vlug met haar thuis mogen zijn. Groeten en tot binnenkort. Annelies en Bart

Anoniem zei

hallo dag geert, clara en sarita!
Blij te lezen dat alles daar zo goed verloopt!Sarita ziet er echt super uit!hoop dat ze snel naar Korteberg zal komen want Xiebe wacht vol ongeduld op zijn nieuw buurmeisje!(heeft hij me in mijn oor gefluisterd...!)
Ons gras is al gezaaid en in de zomer kan er naar hartelust gespeeld worden...
Jullie nieuwe gras ziet er al wel veel "groener" uit... we staan nog enkele weekjes achter!

Mooie foto's!

vele groetjes en dikke kussen van ons drie
Timo, Caro & Xiebe

Anoniem zei

Dat wordt nogal een album! Veel succes daar in the far east. Komen jullie ook met dikke blozende wangetjes terug?