zaterdag 10 mei 2008

welcome home

Bye-bye Almaty


Nu naar Belgie


De nachtvlucht van Almaty naar Frankfurt duurde zo'n 6,5 uur. Wij hebben niet kunnen slapen. Deze ochtend rond 10h15 zijn wij geland in Zaventem. Geert zijn ouders zijn ons komen oppikken...samen met ons hondje Darco. In de auto vroeg hij om geknuffeld te worden.
Het is leuk om opnieuw thuis te zijn.


Na thuis een paar uur slapen wij het leven hier opnieuw hervat. Beginnend met het genieten van ons terrasje onder de parasol.

Wij moeten afsluiten. Straks gaan wij nog even met familie & vrienden naar het optreden van Stan. Hiena kunnen wij er maandag ochtend opnieuw tegen aan. Hopelijk zingt Stan voor ons het liedje "Welcome Home".
....

Het optreden van Stan in de Zuiderkroon in Antwerpen was super. Onverwacht kondigde Stan 'welcome home' aan voor de terugkeer van onze ongelofelijke reis. Door de emoties (en jetlag) begonnen wij te snotteren als kleine kinderen terwijl het publiek ons enthousiast toe applaudiseerde. Wat een ongelofelijk gevoel.


Wij willen iedereen van harte bedanken voor de vele leuke reacties op onze blog alsook per email.
Van zodra wij opnieuw afreizen naar Almaty houden wij jullie op de hoogte.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

He Geert en Klara,
Welkom thuis na jullie reis naar jullie dochtertje... We hebben spijt dat we niet eerder naar de blog hebben gekeken. Na alles van het begin te hebben gelezen had ik tranen in mijn ogen. Wat een ervaring en hoe moeilijk moet het niet zijn geweest om haar nog niet meer te kunnen nemen. Ze ziet er beeldig uit! Wanneer komt ze naar belgie? We willen haar heel graag zelf ontmoeten. En ze verschilt niet veel in leeftijd van onze Wout. Die heeft er al een vriendinnetje bij dan. Tot binnenkort!

Groetjes,
Greet, Steve, Amber en Wout

Anoniem zei

Klara en Geert,
Dikke knuffel en laat je tranen van emoties maar vloeien ,ik denk dat iedereen die je verhalen leest wel al is een traantje wegpinkt, maar alle geluk staat voor je deur,nog wat geduld en je kleine Sarita is in je armen, omringt door allemaal mensen die jullie graag zien.
Het is je van harte gegunt.
Paul en Looreke