maandag 30 juni 2008

Wouw, ze loopt...

Vandaag is het een zeer belangrijke dag. Deze morgen zijn wij voor het eerst na een anderhalve maand naar het weeshuis gereden om haar voor 2 uurtjes te kunnen bezoeken.
In de wachtruimte zagen wij het lijstje met haar naam en geboortedatum er op (zie nummerke 6 hieronder). Haar oorsponkelijke naam was Bagysbekova Sarita.

De nanny bracht haar naar de speelruimte. Haar haar was serieus gegroeid. Ze leek wel op een punkerke. De nanny's hadden haar dezelfde kleur van kledij gegeven als Klara.
De eerste 10 minuten voelde Sarita haar wat onwennig. Hierna was alles weer zoals ons laatste samen zijn. Toen wij haar voor de laatste keer zagen kon ze mooi op haar benen staan. Maar vandaag kon ze werkelijk alleen lopen. Wouw!!
Wij hebben haar wat eten en drinken gegeven. In het begin wou ze geen eten of drank van ons aannemen maar na een paar minuten ging alles vlotjes binnen.

Het was fantastisch om met haar opnieuw te kunnen stoeien.




Daag Sarita. Je kan zien dat de nannies uit Sarita haar groepje sympathieke dames zijn die zich om de weesjes bekommeren.

Deze namiddag zijn wij met 3 koppels naar de notaris geweest om nog wat handtekeningen te plaatsen.

Helaas hebben wij zonet van onze tolk per telefoon vernomen dat wij morgen niet naar het weeshuis kunnen aangezien morgen de pers in het weeshuis aanwezig zal zijn.
Wij hopen dat wij vanaf woensdag elke dag naar het weeshuis kunnen gaan.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze ziet er nog altijd even prachtig uit, jullie lieve kleine meid!We zijn blij dat alles goed verloopt!
Proficiat mama en papa,geniet er maar van! Want het gaat allemaal veel te snel!
En hopelijk zien we jullie hier in belgenland eens met de kleine Sarita!

groetjes wendy, bart, femke

Anoniem zei

Ongelofelijk ,Je zult er moeten achter lopen ,Hannah heeft nog teveel schrik alleen. Ook nen dikke proficiat Mama Klara en Papa Geert. Verwen uw Saritake maar wat, we kunnen bijna niet wachten om haar is te zien !!! groetjes
Paul en Looreke

Unknown zei

Hey Klara en Geert,

Super Super nieuws dat alle rompslomp achter de rug is en dat Sarita eindelijk van jullie is!!!

Jullie zien er weer stralend uit en moeder en dochter zijn schoon assorti ;-)

Groetjes vanuit Kortenberg!

An & Johan

Anoniem zei

Hey Klara en Geert,

Het is fantastisch om jullie grote avontuur verder te mogen volgen.
Als jullie in augustus met jullie dochter "thuis" zijn en een beetje bekomen van de reis e.d., geef ons dan maar eens een belletje of een mailtje. Peter heeft immers draagbare studioverlichting gekocht die hij overal kan meenemen voor fotoshoots die binnen moeten gebeuren dus als jullie het leuk vinden willen we jullie als welkomsgeschenk voor Sarita een mooie fotoshoot bezorgen met jullie 3. Buiten is natuurlijk het mooiste maar binnen kan vanaf nu dus ook. Bekijk het maar eens rustig in jullie agenda als alle festiviteiten achter de rug zijn.
Supersupersupergrote proficiat alvast van ons allemaal.
Pascale, Peter, Charlotte, Robbe en Fleur xxxxx

Anoniem zei

Wat een flinke dochter, en zo een mooie meid. Geniet er nu maar van nu alle stress( of het grootste stuktoch) achter de rug is. Ze is nu echt en echt van jullie, dringt dat door?

Marina en co

Anoniem zei

Lieve Klara en Geert,

fijn om jullie avontuur weer mee te kunnen volgen. Om te beginnen een hele dikke proficiat!!! Dat moet een hele opluchting zijn nu de goedkeuring eindelijk definitief is. Geniet er van en ook een dikke zoen aan jullie kleine kapoen; ze ziet er prachtig uit en kan blijkbaar al flink op haar beentjes staan. Elena is ook stilaan aan dat avontuur begonnen; ze trekt zich overal aan recht, maar weet dan nog niet zo goed wat te doen met die 2 beentjes... Maar er is nog tijd genoeg.
Vele groetjes en tot...
Karla & Denis

Anoniem zei

Blij jullie verhaal weer te kunnen volgen en te lezen dat het lange wachten eindelijk beloond wordt. Hier hebben jullie zolang naar uitgekeken en nu is alles eindelijk officieel.
Mama Klara en papa Geert, een hele dikke prociat. Geniet met volle teugen van jullie kleine meid.
We wensen jullie drie-tjes alle geluk.

Groeten uit Kortrijk,
Sophie en Bart

Anoniem zei

Amaai!!!!!!!!!!!!!!!!! Gefeliciteerd met ons mooi punkerke. Wat gaat dat geven in de puberteit. FAshionista en trendy kapsels. Ja, ja het wordt wat.
Leuk dat ze kan lopen en jullie nog harder erachter crossen :)
Mama en papa: jullie zijn voor Sarita gemaakt!!

Dikke kussen van ons allemaal,

VĂ©ro en co