zondag 29 juni 2008

ne horizontalen dag

Zoals onze kameraden zouden zeggen...'vandaag was het ne horizontalen'...ofwel een luie dag waar je lekker ligt te niksen. Zo hebben deze ochtend wij lekker lang uitgeslapen tot deze middag.
Gelukkig werden wij gewekt door de groentenman die met een megafoon vanalles afriep om z'n groenten verkocht te krijgen. (Hier een fotoke vanuit ons terras.)

Hierna zijn wij naar de 'greenmarket' gewandeld met een aantal gezinnen. Telkens weer een belevenis...zeker de vleesmarkt. Nu begrijp je waarom wij hier weinig vlees eten.

Buiten de markt zagen wij mensen met bordjes staan waarop vanalles geschreven stond. Waarom het allemaal ging weten wij niet.

Vanavond zijn wij gaan kijken op een terraske naar de voetbalmatch 'Spanje - Duitsland'. Het was gezellig en spannend.

Morgen zitten wij opnieuw met 'ne verticale'.
Morgenochtend kunnen wij opnieuw ons Sarita zien.

3 opmerkingen:

Henk van Blijderveen zei

Ik vroeg me het volgende af: Hebben jullie die band vanaf het balkon op de imperiaal gegooid?

Anoniem zei

Hey Klara, Geert en Sarita,

Toch ook een klein berichtje van mij om te laten weten dat ik jullie belevenissen mee probeer te volgen. Wij hebben net vermoeiende Dijlefeesten achter de rug en sewwes wordt het voor mij dus al bedtijd.
Geniet er nog van en alvast een dikke proficiat hé met jullie dochter Sarita. Fijn om te horen dat het qua paperassen allemaal goed liep!

Groetjes

barbara

Anoniem zei

dag klara,en geert ook
officieel geslaagd dus das goed nieuws nu maae aftellen tot dochterlief mee naar huis mag maar dat zal wel vlug vooruit gaan met alle dingen die jullie daar beleven geniet er maar van en tot binnen een paar weken in belgenland
groetjes liliane