zaterdag 2 augustus 2008

Bidsprinkhaan op appartement

02Aug08
Deze avond kwam onze onderbuur Jeroen binnen..."nu moet-e eens komen kijken...zoe'n beest in ons appartement". Geert is gaan kijken...en inderdaad...een groot beest van zo'n 17cm...een bidsprinkhaan. Brrr, griezelig beest!!!
Met wat moeite zijn wij er in geslaagd om het beest ongedeerd naar buiten te leiden.

Vanuit het appartement kunnen wij nog een berske zien met wat sneeuw op.
Serena heeft haar brilletje aan Sarita gegeven...ze staat er goed mee.
Aangezien wij geen internetverbinding meer hebben op het appartement gaan wij dagelijks een terrasje doen aan "Gloria Jean's Coffees"...Je vindt er de heerlijkste milkshakes.
Klara is hier aan't internetten en tracht te lezen wat er op het scherm staat.

En Sarita kan haar op het terrasje amuseren.
Brrrr, vies beest!!!



5 opmerkingen:

Anoniem zei

oh wat een prachtig exemplaar! 't is maar zoals je het bekijkt hé!in een doosje gestoken om mee te brengen als souvenirke????hihi!
Th

Anoniem zei

neen neen dat beestje MAG je daar laten...

Caro

Anoniem zei

EIKEEEEEEEEEEEEEEES brrrrrrr

Anoniem zei

Haha wat een schitterende imitatie van Jeroen's dialect! ;) Op foto ziet de sprinkhaan er inderdaad prachtig uit .. In het echt vond ik het toch iets minder!
Proficiat ook met het visum! We zijn blij dat het eindelijk gelukt is .. binnen enkele dagen kunnen jullie aan het Belgische leven samen beginnen!

Liefs,
Karolien & Jeroen

Anoniem zei

Beste Klara & Geert, je ziet dat het lange wachten met de nodige problemen toch een mooi eindresultaat kan hebben. Jullie mirakel is echt een schatje. Nu nog aftellen tot 07/08 en een prettige terugreis. Nog even geduld en Sarita zal dan (voor haar) zeker in een nieuwe wereld (paradijs) terecht komen. Groetjes Maurice KBC-Kortenberg